Снимка: Нова тв

Невярваща и ядосана, Петя Буюклиева напусна шоуто Big Brother All Stars. След като на няколко пъти тя се спасяваше по време на елиминации, този път певицата получи най-ниска зрителска подкрепа. Независимо от "многобройните фенове, които я обичат".

Петя прие поражението с пресилена радост, но веднага след излизането "включи на пета" и не даде думата на Ники Кънчев. Тя съзря конспирация, че е представена зле в шоуто от продуцентите и се закани да разкрие истината от нейното пребиваване. Не пропусна да захапе Катето Евро, която била главния виновник за "черния й образ" и се похвали на публиката, че през последните дни готвела и правела кафе на останалите.

Именно актрисата бе първата спасена на полуфинала, а най-много точки гласове събра отново Тодор Славков. Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева и Христо Трифонов също бяха застрашените от изгонване, но негативите в крайна сметка обра естрадната певица.

Всички бяха подложени на разпит от Домсъвета, където отново най-колоритен бе Евгени Минчев. Той дори откри роднина в шоуто. Вместо да задава въпроси той съобщи на Калина новината, че са балдъзи, имайки предвид отношенията си с Китаеца.

Тодор Славков отново почувства потребност да запознае всички с гениталиите си, като този път и Калина обеща да не му проговори. "Едно време дядо му ни показваше среден пръст, сега Малък Тошко ни го показва целия", заключи Евгени Минчев.

Още утре съквартирантите ще бъдат изненадани неприятно и този от тях с най-нисък вот ще се сбогува с мечтата да подкара джип.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase